2011/11/24

ropogós harcsafalatok sajtmártással

ezt a jópofa halételt sütőben kell megsütni, szép pirosra. A tálcát sütőpapírral kibéleled, ráfekteted a halszeletkéket,  -kockákat  és 200 fokon ropogósra sütöd. Érdemes jó sötétre.

Kezdet. A harcsát kockákra vágom, olvasztott vajban megforgatom, majd egy panírkeverékben bebundázom. Ennyi. A keverékben van persze a lényeg!

Chipsmorzsa (jó sós, csipős vagy paprikás), én darálóban egyszerűen megőröltem, kevés zsemlemorzsa (ez el is maradhat), só, bors, bőven reszelt  (parmigiano reggiano) parmezán és szezámmag. Krumplikörettel és joghurtos-tejfölös mártogatóval ettük.


40 perc alatt készült el. Szóval a harcsa nem csak paprikásnak jó.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...